Ace

STALL VICTORY

Hela hästen i balans från nos till svans!

Tillbaka

 

Ace

 

Ace är mitt bedårande varmblods sto. Hon är född 2001. Hon började sitt liv som travhäst och åkte runt hos olika tränare. Hon har haft ett tuft liv som travhäst innan jag tog över henne i början av 2010.

Till en början var hon en stor utmaning. Men det roligaste jag vet med hästar är att utveckla dem och försöka dra fram det bästa i varje häst. Tack vare min då andra häst Victory, som var som en mentor till henne, där hon sökte mycket trygghet och stöd, så växte hon snabbt inombords.

 

Nu är hon den charmigaste hästen i stallet, en prinsessa. Den positiva förväntan som lyser i hennes ögon varje gång man möter henne i hagen gör en varm inombords. Hon är en genomsnäll häst som nybörjare och barn kan rida och leka med. Visar man henne respekt och kärlek så gör hon allt för en!

 

En regnig vinterdag när vi inte ville gå ut, körde vi klickträning i stallet. Där hon kom på att man kan ge en puss och sen få en godis tillbaka. Hon delar gärna ut pussar nuför tiden, utan att kännas påflugen, men hon förväntar sig något gott i retur. Hon älskar godis och gos.

 

 

 

Maria Andersson

070-395 00 04

maria@stallvictory.se

www.stallvictory.se