Återförsäljare av Eqvitals foder TOTAL, HÖPELLETS och tillskott.

Foder finns hemma . Kontakata mig för beställing eller frågor.  


TOTAL

Läs mer här

TOTAL

Funktionsfodret TOTAL är ett foder för alla hästar


HÖPELLETS

Läs mer här

HÖPELLETS

Ängshö med upp till 40 olika arter av gräs och örter i pelletsform

Mineral och näringstilskott 

FYTOMIN


FYTOMIN innehåller rikliga mängder av fytonutrienter, växtfiberarter, flavonoider, antioxidanter, en balanserad omegakvot och mycket annat från naturen som bidrar till att stärka kroppens naturliga immunförsvar.

Mineraler och vitaminer hjälper hästen att bibehålla en normal funktion i kroppens alla system.

Doserad efter svenska förhållanden med bland annat ökad mängd magnesium, koppar och zink.


Läs mer här! 

Proteinpulver

HORSE AMINO


Horse Amino är en näringskur med proteintillskott av 18 naturliga och lättupptagliga aminosyror. Aminosyror bidrar till kroppens egen produktion och uppbyggnad av protein.   

Aminosyror fungerar som byggstenar, de binder till varandra och skapar proteiner. Proteiner har många funktioner i kroppen bl.a. är de med och bygger upp celler, reparerar vävnader och fungerar som energikälla. De bildar även antikroppar och för att bekämpa virus och bakterier. Aminosyror har även en påverkan på muskelkvaliteten. 


Läs mer här!

Ökad vitalitet

CHILORELLA


Chlorella är en av naturens mest näringsrika alger då den innehåller alla aminosyror (byggstenar i protein), alla mineraler och alla vitaminer samt essentiella fettsyror som Omega 3 i en god balans till Omega 6.

Den klorofyllrika sötvattenalgen Chlorella har generellt en väldigt bred näringsprofil och den finns i ca 15 olika sorter där vi använder Pyrenoidosa som är mycket känd för dess breda näringsprofil och renande egenskaper.


Läs mer här!